Radio Micul Samaritean la cea de-a 22-a aniversare!!!

Radio Micul Samaritean la cea de-a 22-a aniversare!!!

La 11 iunie 1994 Misiunea Micul Samaritean a deschis prima statie de radio la Chisinau.
87_467_DSC_0164rez 53_199_BUFFER_RADIO_PIC2

La 11 iunie 1994 Misiunea Micul Samaritean a deschis prima statie de radio la Chisinau.

In ziua inaugurala, postul de radio ,,Micul Samaritean” a difuzat muzica sacra, devotionale, precum si diverse emisiuni informative. Inceputul a fost unul binecuvântat si prielnic pentru dezvoltarea lucrarii Micului Samaritean, prin deschiderea primei statii de radio crestine din Moldova, iar în mai putin de un an s-a extins în toata tara prin cele 12 statii de radio, undele lor acoperind nu doar Moldova, dar si o parte din România si Ucraina.

De atunci si pana astazi, Micul Samaritean a continuat sa raspandeasca Evanghelia prin undele de radio, devenind  o sursa de informatie si inspiratie pentru comunitatea crestina din Europa de Est.
Copiii pe zi ce treceau indrageau tot mai mult noile povestiri in cadrul emisiunilor ,,Chiete pentru copiii” si „Ключики для детей”. Tinerii ascultau cu precadere emisiunile muzicale, care erau difuzate pe toata perioada zilei, bucurandu-se de ceva nou.  Iar cei maturi au descoperit cum prin radiourile invechite poti gasi hrana si calauza pentru intelegerea Cuvantului  lui Dumnezeu.

Prin programele difuzate, ani la randul, chiar is in prezent, numerosi ascultatori l-au cunoscut pe Dumnezeu, Bisericile s-au umplut cu noi credinciosi, iar vietile multora au fost si sunt transformate, alegind sa traiasca viata dupa principiile Scripturii. Marturiile lor si acuma sunt a fi un motiv de multumire la adresa lui Dumnezeu pentru lucrarea care o face El prin acest post de radio, dar si o incurajare pentru intreaga echipa a Micului Samaritean:
„Numele meu este Ion Munteanu, 80 ani, şi vreau să adresez o caldă felicitare pentru Micul Samaritean cu implinirea celor 22 de ani, o activitate cât mai prodigioasă şi mai folositoare tuturor celor care-l ascultă de aici înainte. Sunt recunoscător Domnului pentru că in urma cu 20 de ani, datorită Micului Samaritean, l-am aflat pe Dumnezeu si am ales sa il urmez pana la capat”
„Când eram mică ascultam la radio Micul Samaritean ,, Cheite pentru copiii” care erau citite de fratele Florin. Mi-au plăcut atât de mult de când eram mică aceste povestiri, iar  când m-am făcut mare şi am terminat facultatea si m- am casatorit, am  început să învăţ copiii mei acele povestiri care mi-au ramas in inima si memorie, inca de cand eram un copil.  Asta pentru că de mică am fost influenţată de acele povestiri pe care le auzeam la radio. Iubesc Radioul, nu pot să trăiesc fără radio. Din tot sufletul La mulţi ani, Radio Micul Samaritean” – Irina Pintea ascultatoare din orasul Chisinau.
„Prima oară când am ascultat Radioul la mine acasă, în comuna mea Dancu, eram copil şi tata a venit cu o şmecherie care vorbea, cânta şi nu înţelegeam cum de întră oamenii ăştia atât de mulţi în cutiuţa aia atât de mică şi cum pot să vorbească şi cum pot să cânte ş.a.m.d. Am fost fascinată în timpul copilăriei de radio şi n-aş fi crezut niciodată că am să ajung şi eu o voce a Radioului şi-i mulţumesc Micului Samaritean m-a luat sub aripa lui. Pentru mine, Micul Samaritean reprezintă startul în drumul meu către ceea ce sunt acum.– Anastasia –redactor RMS
„Radio Micul Samaritean e unicul post de radio care imi aduce mutlă nostalgie in inima, pentru că în copilărie era singurul post de radio pe care îl ascultam. De fiecare dată când ascult acest post, mă duce cu gandul la copilarie si la emotiile traite atunci. Acest post de radio e singurul care şi-a păstrat de-a lugul anilor coloana vertebrală şi stilul. Multumim Micului Samaritean ca exista  şi ne aduca ştiri şi muzică şi tot felul de alte informaţii” – Maria – ascultatoare din Balti
Micul Samaritean  oferă live streaming pe internet pentru site-urile www.miculsamaritean.com

si www.lsmglobal.com. În cazul în care sunteti posesorul unui smartphone sau a unei tablete cu sistem de operare Android puteți utiliza aplicația TuneIn Radio, disponibilă gratuit în Google Play. De asemenea, ascultătorii pot interacționa cu redactorii și invitații formând numărul de telefon +373.22.23.75. 89 sau ID-ul de yahoo massengers miculsamariteanmd sau email-ul miculsamaritean@yahoo.com

 

La multi ani tuturor ascultatorilor nostri si va multumim pentru sustinere, suport si rugaciuni. Domnul sa va rasplateasca!

final-shareathon-2014 RMS1-min RMS 20151128_173255

Articole asemanatoare

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/multid6/public_html/miculsamaritean.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Adauga un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.