Olesea 30 ani Chishinau

Olesea 30 ani Chishinau

Soarta Olesei a fost destul de drastică…. Mama a abandonat-o chiar la naștere, un timp a stat la maternitate, apoi la orfelinat. Ani la rind a stat cu dor și lacrimi să vină mama sau tata dupa ea, insă așteptările ei se spulberau de fiecare dată. Și-a dorit mult ca cineva s-o infieze insă nici aceasta dorință nu i s-a împlinit. Ea  niciodată așa și nu a fost vizitată de nimeni pina a crescut mare si a părăsit orfelinatul.

20171024_135540Dupa orfelinat Olesea s-a angajat să lucreze la o grădiniță. Între timp cu aajutorul unei personae a încercat să o caute pe mama ei. Dupa un timp de cercetări au gasit-o. Întilnirea a fost foarte rece, pe fața mamei nu se citea nici pic de bucurie, regret, sau durere. Pentru ea tragedia cea mare a fost tradarea si respingerea totala din partea mamei. I-a zis să-și traiasca viața cum poate, dar pe ea sa n-o mai caute.  Atunci cînd a auzit acest verdict –  Olesea a rămas încremenit, cu inima zdrobită de durere  și sufletul  amarit.  A pornit copila spre camaruța ei sărăcăciosă unde locuia, îi parea ca se desface pamintul si ea se prabuseste.

În urma acestui mare stress, dupa puțin timp sănătatea ei deveni subreda, ca mai apoi să ajungă intr-un carucior cu rotile…

Cînd am vizitat-o i-am dus alimente alte lucruri necesare și un aparat de radio, ea la cuprins și era asa de fericita, pentru că aparatul ei era uzat. Acesta nou micut si comod, îl ținea lînga pernă și asculta zi și noapte. Ea își găsea alinarea și mîngîierea în Radio Micul Samaritean. muzica si predicile au ajutat-o să mearga inainte, să aibă speranță că va  veni o zi în care fericirea o va cuprinde și pe ea.  

”Multumesc oamenilor care s-au gindit să faca așa aparat de radio, mai ales pentru noi oamenii cu dizabilități.” Olesea spune ca Micul Samaritean este familia ei și fericirea a gasit-o in Domnul Isus Hristos!

Articole asemanatoare
Adauga un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.